Senaste inläggen

Av Nilla - 27 december 2009 23:55

Åhh...

Denna lampan skulle jag verkligen vilja ha!!!

 


Endast 259 kr hos Zara Home...


 

ANNONS
Av Nilla - 27 december 2009 13:13

Åhhh...

Jag vill så gärna se denna filmen med lilleman!

Han skulle verkligen älska den, det vet jag :)


Men jag har ingen lust att gå på bio...

Jag vill se den hemma, i soffan, jue :/


O det går ju inte!
Det tar la en halv evighet innan denna kommer ut på DVD?


ANNONS
Av Nilla - 27 december 2009 12:42

Jag sitter o funderar o känner mig mycket kluven!


Anledning är, återigen, bloggen...


Jag känner inte att denna bloggportalen funkar riktigt för mig heller, alldeles för lite funktioner, egentligen. Samt för outvecklade sådana. Bara en sån sak som att man inte kan få ett mail då nån skrivit en ny kommentar, eller skrivit i gästboken (eftersom jag har valt inställningen att jag ska godkänna kommentarerna innan dom publiceras i min blogg).


Så...
Hur ska jag göra nu då?


Ska jag återgå till wordpressbloggen?

Ska jag prova mig på en blogg på Blogg.se?

Ska jag testa nån annan välutvecklad portal, kanske?


Jag vill ha en bloggportal där utbudet är maximalt vad det gäller funktioner o tillägg, widgets, redigera kodmallar, kunna skapa egen design till bloggen, jag ska kunna lösenordsskydda min blogg (antingen hela eller utvalda inlägg), osv...


Innan jag hittat en portal som möter dom behoven så kommer jag inte att känna mig nöjd. Men ärligt talat så är jag såååå leds på att leta nu! Satt o letade o pillade med detta hela kvällen igår, o är helt matt o slut i knoppen idag av det. Vill inte behöva leta mera nu!!!

  


Nån som har nåt tips på nån riktigt bra bloggportal som kan passa mig?

Av Nilla - 26 december 2009 12:44

Kl 9.30 då jag skulle koka kaffe så upptäckte jag att det inte fanns nåt vatten. Jag ringde direkt o felanmälde o det visade sig att jag var den första som rapporterat in. Så killen jag pratade med på vattenjouren skulle direkt skicka ut sina gubbar på felsökning.


Nu kl 12.30 då vi fortfarande inte fått tebax vattnet så ringde jag tebax till jouren, där en kvinna svarade o sa att: "Aha, det var du som ringde in först va? Gubbarna har precis för 20 minuter sen hittat vattenläckan o den är enorm! Den berör hela Alafors! Dom skulle återkomma med information om var dom ställer ut vattentanken".


"Vattentanken?", svarade jag frågande.


"Ja, vart dom placerar vattentanken där ni kan åka o hämta vatten", svarade kvinnan.Hon bad mig återkomma om några timmar så att jag kunde få reda på var vattentanken placeras...Hmm... Det känns som om jag bor i ett krigshärjat område, eller nåt...

Ställa ut "vatten o bröd"  till folket?


My god, jag som verkligen velat duscha sen jag vaknade (innan jag upptäckte att vattnet var borta).


O kaffet som jag satte på återbryggning i perkulatorn imorse, det var odrickbart!!!


Snart går jag nog ut o hämtar snö o tar in o smälter, eller nåt. För nu MÅSTE jag snart ha kaffe, känner jag. För dom där vattentankarna lär man ju få vänta på!!!

  

Av Nilla - 25 december 2009 20:36

Ikväll gjorde en viss människa mig riktigt upprörd!

Fy fan, säger jag bara.


Min buksvägerska, alltså i det här fallet,
flickvännen till min äldsta sons pappa.Till saken hör att jag precis hade laddat upp en ultraljudsbild på bebben i magen på min facebook i min logg, smo hon fått syn på. O jag hade inte yttrat ett ord för varken henne eller pappan om att jag var gravid.


Då loggar jag in på facebook o ser att hon skrivit i sin logg:

"Varför skaffar folk som inte har råd med dom barn dom redan har fler?"Hon syftade på mig, o det var inte första gången jag läste saker om mig på hennes facebook. Nu fick jag nog, detta var droppen, o jag ringde upp henne för att tala om att jag vill höra henne säga direkt till mig vad det är hon har emot mig!


Det gjorde hon inte! Hon fick sin kompis att svara o säga att hon o sonens pappa stod i duschen... Ehh, like if I wanna know that?

NEJ tack!!


Efter att ha ringt en andra gång så svarade sonens pappa o sa att hon stod i duschen. Jag talade då om för honom att hans lilla omogna flickvän ska ringa mig direkt efter att hon kommit ur duschen o tala om för mig vad det är hon har emot mig. O det ska hon banne mig säga rätt ut till mig. Vill hon inte tala om det rätt ut till mig, då ska hon låta bli att skriva om det på facebook o att blogga om det!


För så gör man inte i en vuxen värld!


Det gick en stund, sen ringde det.

Aha, nu ringer hon...

*svarar*


Nähä... Det var sonens pappa, igen!

Han hade nu pratat med sin tjej som påstår att det inte var menat till mig, o att hon inte hade nåt emot mig, osv... Hmm... Varför vågade hon då inte säga detta till mig själv utan bad honom prata för henne? Är det moget då man är 18 år fyllda o har en egen dotter på 7 månader o ska vara en sorts bra förebild för henne samt min son på 12 år?


NEJ, inte det minsta!


Jag blir så jävla trött på henne o jag blir så jävla trött på hela situationen!


Sonens pappa jobbar borta på veckorna, o ofta så blir han borta i 2 veckor o kommer sen hem i ca 2-3 dagar, för att sen åka iväg o jobba igen. Då han väl kommer hem efter att ha jobbat borta i 2 veckor o bara blir hemma i 2-3 dagar, då lämnar dom bort barnen till mormor o farmor (ja, aldrig tillsammans till farmor, eller mormor, alltid åtskilda) för att dom ska få vara ensamma för sig själva!


Alltså...

Har ni nånsin hört nåt så dumt förut???


Jag är helt övertygad om att det är hon som övertalar sonens pappa till det här, för han har alltid varit svag o inte vågat stå emot då flickvännen tycker annorlunda, mer eller mindre.


O varför vill hon att dom ska lämna bort barna så dom får vara ensamma?


Jo! Det ska jag tala om för er...

Hon är avis på min äldsta son, för att hon är tvungen att dela hans pappa med honom. Att hennes familjebild inte alls blev som hon hade önskat...


D.v.s tillsammans med en kille utan egna barn sen innan som hon sen kan yngla av sig med o på så sätt bli "en äkta liten familj"!


Jag blir så förbannad på hennes beteende!

Ska man inte vara mer mogen än så här då man är 18 år och har tagit steget att själv bli mamma? För att inte tala om hur ofta hon festar o lever rövare...


Första gången hon var ut efter att deras dotter föddes så var dottern 3½ månad gammal, sen dess har det varit minst 2 ggr/månad.


VAD är problemet???


  

Av Nilla - 25 december 2009 14:59

Här kommer lite julbilder ifrån oss...Far & Son ser Kalle Anka's jul

 

Världens sötaste 4-åring


Så vackert


Eller vad säger ni?

 

Julmys i vintermörkret

 

Lite godisätande till TV-tittandet        

Av Nilla - 25 december 2009 14:48

Nu har jag precis gjort ett "Doodle-test" som ska kunna
ge mig en bild av hur jag är som person.


> Här kan du själv göra testet 


Här är mitt resultat...
En del stämmer iaf, kan jag säga...


 
    

Av Nilla - 25 december 2009 08:00

 

Bebisen

Din bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande!


Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring.


Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen. Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av graviditeten. Bebisen är nu ca: 18 cm lång från huvud till stjärt och väger ungefär 300 gram.


Nu mognar de olika organen.

Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern.

I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas.

I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.


Du

I princip alla kan nu se att du är gravid!

Din livmoder borde nu kännas ungefär 2 cm ovanför din navel.


Du har antagligen ökat 4-7 kg i vikt och allt eftersom bebisen börjar bilda sina fettreserver kommer också din vikt att öka.


Under de kommande 10 veckorna kommer du att gå upp ungefär hälften av den totala viktökningen under hela graviditeten.


Du kanske också märker av en ökad aptit eftersom du behöver 500 kcal mer per dag för att försörja din ökade ämnesomsättning. Det är bra att undvika mat som innehåller mycket fett, socker och kalorier, och istället äta frukt, grönsaker, spannmål och anndra naturliga baslivsmedel. En del upplever ovanliga starka begär efter mat, och även efter sådant som inte är mat; såsom cigarettaska, kol och öl.


Bli inte förvånad om dina ben svullnar upp under dagen. Detta kan avhjälpas genom att sätta fötterna i högläge någon eller några gånger under dagen. Blir svullnaden kraftig så bör du genast kontakta barnmorskan eller läkare för kontroll; särskilt om du har andra symptom så som huvudvärk och flimmer för ögonen.


 

Presentation


Nilla, 30 år.
Sambo, 2-barnsmamma.
2 gossar födda -98 samt -o5.
Bulle i ugnen, beräknas färdigjäst 2o1o.o5.1o.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Babytickers

Get your Pregnancy Tickers

Omröstning

Är du nöjd med ditt julfirande i år?
 Ja, helt klart!
 Nej, inte direkt!
 Annat, formulera ditt svar i gästboken.

Följ bloggen

Följ In Flagrante Delicto med Blogkeen
Följ In Flagrante Delicto med Bloglovin'

Sök i bloggen

Skriv i gästboken

Totalt antal besökare

Senaste inläggen

Familjens bloggar

Bloggande Vänner

Lattjo grejer

Veckoskoj

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se